Καταλογος Uni-Ball 2017
922 Downloads

Δείτε τα νέα προϊόντα γραφής Uni-ball και POSCA στο νέο καταλογο προϊόντων για το 2017.

Τι περιλαμβάνει; Καινοτόμα προϊόντα γραφής, νέες σειρές αλλά και τις κλασσικές, διαχρονικές και αγαπημένες. Είδη γραφής ιδανικά για ατελείωτες ώρες γραφής και σημειώσεων, ζωγραφική, χόμπι, χειροτεχνίες, όπως οι μαρκαδόροι POSCA, Chalk και PAINT Marker, τα μολύβια 6B / 6H UNI, τα πολύχρωμα μολύβια UNI, και πολλά ακόμα μοναδικά προϊόντα.

Επίσης, στον καταλογο θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για το μελάνι που χρησιμοποιείται στα στυλό, θα δείτε σε κάθε περιγραφή προϊόντος τα χαρακτηριστικά της απαράμιλλης ποιότητας Uni, την τεχνολογική καινοτομία των προϊόντων γραφής και σχεδίασης UNI MITSUBISHI (μολύβια, μηχανικά μολύβια, στυλό, στυλό gel, οικολογικά στυλο, μαρκαδόροι, ανταλλακτικές μύτες, διορθωτικά).

Τα προϊόντα διατίθενται από την EXCEL SA χονδρικής. Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει με την παραγγελία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-4838280 ή με email στο sales@excelpen.gr

Αν είστε απλός καταναλωτής, τότε γνωρίζετε ήδη ότι θα τα βρείτε στο κοντινότερο βιβλιοχαρτοπωλείο της περιοχής σας. Η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση που δείχνετε στα προϊόντα Uni είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή και σας ευχαριστούμε!

Size: 49.8 MB