Νέα

Συμμετοχή στην έκθεση School and Office 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία μας, Excel Α.Ε. θα συμμετέχει στην έκθεση School and Office 2017 που θα διεξαχθεί στο MEC Παιανίας από την 1η έως και την 3η Απριλίου.

Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο περίπτερο Β3, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τις πλήρεις σειρές και τα νέα προϊόντα των brands UNIBALL, POSCA, APLI KIDS, APLI και MULTI3, τις οποίες αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά και διανέμουμε στην Ελλάδα και στην Κύπρο.


POSCA coloring χορηγός της ημέρας Fullcolor III

FULLCOLOR III

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, 29 Μαΐου 2016

 

Η ‪‎POSCA‬ είναι χορηγός σε μια ημέρα γεμάτη χρώμα και μουσική στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Κυριακή 29 Μάιου 2016, 10:00 με 24:00 (είσοδος ελεύθερη), που διοργανώνει το Fullcolor.gr

Πολύ χρώμα, δυνατοί ήχοι, καλλιτεχνικά δρώμενα, 70 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, street art, τοιχογραφίες, ιδέες, σχέδια, συναυλία, διαγωνισμοί (break dance / beatbox / sketch), body painting, πολύ κέφι και χρώματα παντού!

POSCA sponsor Uni-ball Greece


EXCEL SA Συμμετοχή στην Διεθνή Εκθεση School and Office 2016

ΕΚΘΕΣΗ SCHOOL & OFFICE 2016

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ, 09-11 Απριλίου 2016

Εκθεση School and Office 2016

Η EXCEL SA συμμετέχει στην εκθεση School & Office 2016, που θα γίνει στο MEC Παιανίας από τις 09 έως τις 11 Απριλίου 2016.

Αν είστε έμπορος και θέλετε να δείτε από κοντά τα εξαιρετικά προϊόντα UNI, επισκεφτείτε το περίπτερο της EXCEL SA Νο. Β3 για να σας δείξουμε τις νέες σειρές προϊόντων UNI MITSUBISHI PENCIL, UNI-BALL, UNI POSCA, APLI και APLI KIDS.


EXCEL SA Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση School & Office 2015

Η EXCEL SA θα βρίσκεται στην έκθεση School & Office 2015.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε στο περίπτερό μας (Β3) για να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε τη πλούσια γκάμα των προϊόντων μας.


Συμμετοχή στη 4η Διεθνή Εκθεση School & Office 2015

Καί φέτος η Excel A.E. θα βρίσκεται στην έκθεση School & Office 2015.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε στο περίπτερό μας (Β3) για να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε τη πλούσια γκάμα των προϊόντων μας.

 


Η POSCA στο Καρναβάλι της Βενετίας 2015

Η POSCA στο Καρναβάλι της Βενετίας 2015

05 έως και 17 Φεβρουαρίου 2015, Βενετία ΙΤΑΛΙΑ

Στην καρδιά του Καρναβαλιού, ο Βενετός καλλιτέχνης Lazlo Licata προσκαλεί καλλιτέχνες και ομάδες να δημιουργήσουν καλλιτεχνικές παραστάσεις, εκθέσεις, συναυλίες. 

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, οι μάσκες του Καρναβαλιού της Βενετίας έχουν διακοσμηθεί με POSCA και θα παρελάσουν σε 3 μεγάλα εκθεσιακά κέντρα, 29 ανεξάρτητες και ομαδικές παραστάσεις. Η έναρξη της έκθεσης του Lazlo Licata στην Digital Gallery περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους, art prints, γλυπτά, ψηφιακές δημιουργίες, μουσική, ενδύματα και μάσκες.

Μια ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο Aperto del Ramo Minelli για τον Lazlo και τον Riccardo Licata, τον ταλαντούχο παππού του Lazlo, και μια ακόμα εκδήλωση θα γίνει στο Spazio Badoer με τις μάσκες που θα έχουν διακοσμηθεί με POSCA. Κοντά στην Digital Gallery θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση ενός installation έργου.

- με την υποστήριξη της POSCA


Εκθεση υποστηριξη POSCA

Eυρωπαϊκή έκθεση τέχνης POSCA

Η UNI POSCA παρουσίασε την πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση τέχνης του σε συνεργασία με το Rip Curl. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Rip Curl Pro Peniche της Πορτογαλίας, παρουσίασε 12 προσαρμοσμένες ιστιοσανίδες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί γύρω από το θέμα της ροκ, τη φύση και την ελευθερία της έκφρασης. Οι ιστιοσανίδες, είναι μοναδικά έργα τέχνης, και έχουν σχεδιαστεί από POSCA καλλιτέχνες.


Uniball AIR μοναδικό

Στυλό Uniball Air

Πάρτε μια γεύση από την επαναστατική τεχνολογία του Uniball Air για μια εξαιρετικά ομαλή αίσθηση γραφής χωρίς γρατζουνιές και θόρυβο.


Color Fools Project με την υποστήριξη της Posca

 

Color Fools Project με την υποστήριξη της POSCA

Ο Elna είναι visual artist και skateboarder. Δημιουργεί από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Πιστεύει ότι ο κόσμος του skateboard είναι συνδυασμός κίνησης, τέχνης και γραφικών. Το 2014 δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό video , το Color Fools Project το οποίο αποτυπώνει την ελευθερία έκφρασης, κίνησης και δημιουργίας, αλλά και την ενότητα μέσα από τα μάτια 8 skateboarders.

Η σχεδιαστική ιδέα επικεντρώνεται στον σχεδιασμό μιας πλατείας που εντυπώνει σε πλήρη αρμονία χρωμάτων πλατείες από όλη την Ευρώπη. Με την υποστήριξη της Posca.

Απολαύστε το video και αντλήστε την δική σας πηγή έμπνευσης.